Swamp Stompers Forums

Go Back   Swamp Stompers Forums > Public Forums > General Talk
First Page FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 09-15-2010, 05:46 PM   #71
Tippy
 
Tippy's Avatar
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 2,443
Default

Quote:
Originally Posted by blazergirl View Post
Talked to mom this morning. She said that on Friday, don't know when, but they will be doing a tractor drive across the Mackinaw Bridge. She said Dad heard some guys talking about it in the gas station.

Antique Tractor Parade
Date: Friday, September 17, 2010
Time: 10:00 a.m.
Sponsor: Owosso Tractor Parts

I found this on http://www.mackinacbridge.org/

She wanted me to let all you know, for those of you who are heading up friday!
Well on Friday night, its the "Big trucks parade of lights" at least thats what I heard.

Now that I Googled it, It is Sat.
__________________
You find the hole, you think about it, you slowly ease into it, and once your in its balls to the walls till something blows.
Tippy is offline   Reply With Quote
Old 09-15-2010, 06:51 PM   #72
Haggar
Hagnam Style
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 4,795
Default

Fuck, Jeep's dead again. Going to do a little, but I'm not much more interested in troubleshooting anymore. I'm in a lot of pain and burned out from working like mad all week on it...
Haggar is offline   Reply With Quote
Old 09-15-2010, 08:37 PM   #73
Haggar
Hagnam Style
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 4,795
Default

Its just not getting enough power to run the system. I can tell its dropping out because after the engine dies the system re-primes the fuel pump. I think the new alternator is causing issues, I've got the belt tight, alter spins, but the pulley is burning hot.

I will switch the alternator out tomorrow to the original one and see what happens. I've run a new fuse block directly to the a switch to hard battery, so I know my power feed is good.
Haggar is offline   Reply With Quote
Old 09-16-2010, 04:09 AM   #74
four_by_ken
Swamp Stomper Friend
 
Join Date: Dec 2008
Location: Allenton, MI
Posts: 1,492
Default

Damn, talk about things going wrong at the last minute.
four_by_ken is offline   Reply With Quote
Old 09-16-2010, 05:32 AM   #75
swampjeep
Proud NEW Daddy!
 
swampjeep's Avatar
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 4,797
Default

Quote:
Originally Posted by four_by_ken View Post
Damn, talk about things going wrong at the last minute.
well, the jeep wasn't running right at the end of the DI trip in spring, so it didn't "just" happen...

but it definately sucks

I have room for you both in my TJ,still don't know when I'll be there.
__________________
John
swampjeep is offline   Reply With Quote
Old 09-16-2010, 06:42 AM   #76
Haggar
Hagnam Style
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 4,795
Default

Quote:
Originally Posted by swampjeep View Post
well, the jeep wasn't running right at the end of the DI trip in spring, so it didn't "just" happen...

but it definately sucks

I have room for you both in my TJ,still don't know when I'll be there.
That appears to be water in the ignition coil, there was a lot of evidence of that. This is something else, pretty sure. I don't know that I'm interested in going up if we miss the wheeing friday. Its gone from driving good, to driving bad to won't start at all in 5 days...

If I could get it runinng, we'll leave tonight, and maybe get a hotel up in Mackinac or something, then show up first thing in the morning to DI...
Haggar is offline   Reply With Quote
Old 09-16-2010, 06:55 AM   #77
sportsnut44
 
sportsnut44's Avatar
 
Join Date: Mar 2008
Location: north branch, mi
Posts: 759
Default

will be heading out in a little while, just have to get reese off to school.

all done working on the jeep roger


the soft top that i traded for does not work very well,
and now its raining but i got the half doors i wanted.
sportsnut44 is offline   Reply With Quote
Old 09-16-2010, 10:24 AM   #78
Haggar
Hagnam Style
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 4,795
Default

This thing is just frusterating. I'm charging the battery up, its possible its just a dead battery! *sometimes* I can get it to run, sometimes not. It has spark. I can't think the timing is off if sometimes it runs and idles ok and then the next time not.

injectors new
coil new
air filter new
fuel filter new
gas is new
tank is clean
have power to the ecu in crank and run
have power to the coil in crank and run
Haggar is offline   Reply With Quote
Old 09-16-2010, 11:28 AM   #79
Haggar
Hagnam Style
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 4,795
Default

With the old alternator in, and the battery more charged, it seems to run better. Wierd. That other alternator should have been better at low rpm. At idle, I've got 14.3 volts across the battery, so I'm charging up ok.
Haggar is offline   Reply With Quote
Old 09-16-2010, 12:26 PM   #80
Haggar
Hagnam Style
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 4,795
Default

Fully charged, seem like its running great now... lol... OK, so Going to start loading up, but won't be leaving until tonight...
Haggar is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 04:54 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.6.8
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.